3 års garanti

30 dagars öppet köp

Betala enkelt med

Betala enkelt med Klarna

Få inomhusmiljön lika ren och frisk som efter ett åskväder!

Har du någonsin känt den uppfriskande renheten i luften efter en åskväder? Nu kan du uppleva den friskheten varje dag, direkt i ditt eget hem. Vår teknologi låter dig använda naturens bästa metoder för att omvandla din luft till en hälsosam andningsmiljö.

Med hjälp av kraften från elektrisk urladdning och plasma skapar vi stora mängder joner som är redo att rena din luft. Dessa joner fungerar som dina egna luftmagiker, interagerar med föroreningar och partiklar och drar dem ner till marken. Resultatet? En inomhusmiljö som är lika ren och frisk som du förtjänar.

Ge dig själv fördelen av luft som efter ett åskväder varje dag. Njut av ren luft, lev friskare och upplev skillnaden. Skapa en inomhusmiljö som är perfekt för dig och din familj. Välkommen till friskhetens framtid."

Se vår jonisator

Upptäck den naturliga kraften av joner för en renare och friskare miljö!

Joner är inte bara något som skapas konstgjort – de finns överallt omkring oss, både i naturen och i vår vardag. Vad är hemligheten bakom den friska luften i skogen en härlig sommardag? Det är joner, skapade av solens strålning och biologiska processer som fotosyntes, som ger luften en ren och uppfriskande känsla.

Men det är inte bara skogen som har höga koncentrationer av naturliga joner. Områden med hög luftfuktighet, luften kring sjöar och vattendrag är rika på joner, så att en svalkande bris från vattnet känns uppfriskande beror ofta på att den innehåller stora mängder joner.

Nu kan du ta med dig kraften av dessa naturliga joner direkt till ditt hem. Med vår teknologi kan du skapa en inomhusmiljö som återskapar den friska känslan av skogen eller sjöarna, med höga koncentrationer av positiva och negativa joner som arbetar tillsammans för att rena och fräscha upp luften i ditt hem.

Välkommen till en inomhusmiljö som är lika frisk och ren som naturen själv.

Se vår jonisator

Vad är en jon?

Joner, de små elektriskt laddade ämnena som kan vara anjoner (de negativa hjältarna) och katjoner (de positiva krafterna) dessa är nyckeln till en friskare och renare inomhusmiljö. Varför är de så viktiga?

Hydroxidjoner, är de som verkligen går till kärnan hos problemet. De påverkar ytmembranen och metaboliska processer med bakterier, virus och mögel. Resultatet? Dessa mikroorganismer överlevnadstid kortas och den ökade massan som bildas när joner binder sig till partiklar i luften innebär att de inte längre kan sväva omkring i din inomhusmiljö.

Vill du eliminera pollen, allergener, bakterier, virus och mögelsporer från din inomhusmiljö? Testa Åskluft och upplev kraften i joner och ta första steget mot en renare, friskare inomhusmiljö idag!

Se vår jonisator
En brun lädersoffa med gröna växter bredvid

Luften i våra hem

I våra inomhusmiljöer är det tyvärr vanligt att vi har relativt små mängder joner i luften. Joner har en kort livslängd och finns sällan i överflöd inomhus. Ventilationssystem, elektronik och damm – de är alla kända för att neutralisera joner och lämna oss med en luft som inte är så frisk som vi skulle vilja ha den.

Sluta längta efter friskhet och ta saken i egna händer. Med våra lösningar kan du skapa en inomhusmiljö som är lika frisk som den vackra utomhusmiljön. Upplev skillnaden i luftkvalitet och njut av varje andetag. Ge dig själv och din familj fördelarna av renare och friskare inomhusluft. Välkommen till en hälsosamare framtid

Se vår jonisator

Besvärliga lukter

Vi vet alla hur jobbigt det kan vara med dålig lukt i hemmet. Röklukt, matos eller andra obehagliga dofter kan göra vår inomhusmiljö mindre trivsam. Jonerna är som magiker när det kommer till att ta bort dålig lukt. De binder sig till de små partiklarna som orsakar lukt och drar ner dem till marken, bort från din näsa.  Men det är inte bara det. Med höga nivåer av negativa joner i din miljö kan du förvänta dig en mängd andra fördelar:

Förbättrad luftkvalitet: Negativa joner binder till sig partiklar och allergener i luften, vilket minskar mängden svävande partiklar och allergener. Andas in renare luft och minska risken för andningsproblem och pollenbesvär.

Stressreduktion: Studier visar att negativa joner har en lugnande effekt och minskar stressnivåerna. Känn dig avslappnad och harmonisk i din hemmiljö.

Ökad energi: Många rapporterar att de känner sig mer alerta och energiska i miljöer med höga nivåer av negativa joner. Upplev kraften och vitaliteten av en skogspromenad i ditt eget hem.

Förbättrad sömnkvalitet: Låt negativa joner hjälpa dig att få bättre sömnkvalitet och minska sömnstörningar.

Se vår jonisator