Åskluft
0
0.00kr 0 artiklar

Du har inga produkter i varukorgen.

Fräscha upp inför  sommarens äventyr

Visst, du städade ur båten (husvagnen, husbilen) ordentligt efter förra säsongen.  Men ändå så  är det något som luktar lite märkligt  när du kliver in i den i början av varje ny säsong.

Orsakerna kan vara många; kanske mat-os som satt sig i textilier eller fuktproblem som börjar sätta tydliga spår i form av unken, instängd lukt. Redan våran minsta maskin, Åskluft Bris, ger dig mer än tillräckligt med ozon för att på kort tid (10-20 minuter) ta bort även de mest efterhägsna lukter. Ge dig själv en fräsch start på säsongen.
Liten äldre motorbåt

Fuktlukt?

En båt är av naturliga skäl exponerad för mycket fukt. I de allra flesta fall är det inget problem, båten är ju trots allt byggd för att vistas i vattnet. Har båten trots att stått fuktigt än längre tid så kan det sätta sig unken och kanske till och med möglig lukt i textilier, dynor men även  exempelvis i tampar och liknande som ligger förvarade stuvfack och andra fuktiga utrymmen. Med en ozongenerator från Åskluft kan du på ett tryggt och säkert sätt sanera både båten och luktskadat gods.
Läs mer och se våra produkter
Kläder på tork utomhus

Naturligt fräscht

Det finns få saker som luktar så gott som kläder  som fått torka  utomhus i solen. Har man däremot fått in unken och dålig lukt i bostaden så kan det bära emot att lägga in de nytvättade och solvarma kläderna i garderob eller linneskåp igen.
Med en ozonbehandling kan man återfå fräschören igen, ända in i skåp och garderob.

Läs mer och se våra produkter
cart