3 års garanti

30 dagars öppet köp

Betala enkelt med

Betala enkelt med Klarna
Upptäck den naturliga urkraften av joner för en renare och friskare miljö!

Naturligt rent med joner

Joner är inte bara något som skapas konstgjort – de finns överallt omkring oss, både i naturen och i vår vardag. Vad är hemligheten bakom den friska luften i skogen en härlig sommardag? Det är joner, skapade av solens strålning och biologiska processer som fotosyntes, som ger luften en ren och uppfriskande känsla.

Men det är inte bara skogen som har höga koncentrationer av naturliga joner. Områden med hög luftfuktighet, luften kring sjöar och vattendrag är rika på joner, så att en svalkande bris från vattnet känns uppfriskande beror ofta på att den innehåller stora mängder joner.

Nu kan du ta med dig kraften av dessa naturliga joner direkt till ditt hem. Med vår teknologi kan du skapa en inomhusmiljö som återskapar den friska känslan av skogen eller sjöarna, med höga koncentrationer av positiva och negativa joner som arbetar tillsammans för att rena och fräscha upp luften i ditt hem.

Välkommen till en inomhusmiljö som är lika frisk och ren som naturen själv.

Se vår jonisator

Professionell luktreducering med joner!

Professionella sanerare är väl medvetna om vikten av att återställa och förbättra inomhusmiljön i de utrymmen man arbetar i. Luktreducering är en central del av arbete, och att välja rätt metod är avgörande för att uppnå bäst resultat. Jonisering ses som den främsta metoden när vi ska sanera utrymmen där personer vistas

Effektiv lukteliminering: Jonisering är en effektiv teknik för att eliminera dåliga lukter. Genom att generera negativa joner binder du till dig luktmolekyler och neutraliserar dem. Det innebär inte att du döljer lukter med doftämnen, utan att du faktiskt bryter ned dessa ämnen.

Djupgående rening: Jonisering når alla hörn och utrymmen i rummet, inklusive de svåråtkomliga platserna där luktmolekylerna kan ha trängt in. Det innebär att du kan utföra en grundlig och djupgående luktreducering utan att missa några områden.

Ingen kemisk användning: Jonisering är en icke-kemisk metod för luktreducering. Det innebär att du inte behöver använda starka kemikalier som kan vara skadliga för människors hälsa eller för miljön. Det är en miljövänlig och hälsosam metod.

Kontinuerlig luktavlägsnande: När du använder jonisering kan du upprätthålla en kontinuerlig nivå av ren luft. Jonisatorer körs med fördel dygnet runt och eliminera nya lukter så snart de uppstår, vilket innebär att inomhusmiljön alltid hålls fräsch.

Hälsosamma fördelar: Utöver luktreducering har negativa joner också dokumenterade hälsofördelar. De kan bidra till att minska stressnivåer, förbättra luftkvaliteten och ge en övergripande känsla av välbefinnande för de människor som vistas i utrymmet.

I en professionell saneringskontext är joniseringen således en högeffektiv och mångsidig metod som förbättrar resultatet av arbetet samtidigt som den erbjuder en rad fördelar för både dina kunder och miljön. Överväg att integrera jonisering i din arbetsprocess för att uppnå de bästa möjliga resultaten när det gäller luktreducering i befolkade utrymmen.

Se vår jonisator

Ozon vid jonisering

När det handlar om luftreningsmetoder i befolkade utrymmen är jonisering en av de effektivaste metoderna. Men det är då viktigt att jonisering inte genererar ozonnivåer som överstiger de nivåer för marknära ozon eller de gränsvärden som Naturvårdsverket har satt upp. Att garantera en säker och hälsosam inomhusmiljö är alltid vår högsta prioritet. 

Med Åsklufts jonisering renar ni luften effektivt och bekvämt utan att äventyra varken människors eller växters hälsa. Det är vår målsättning att skapa en ren och frisk inomhusmiljö, där våra kunder kan andas lätt och trivas. Vi sätter hälsan i första hand och följer de högsta säkerhetsstandarderna för att säkerställa att ozonhalten aldrig överstiger det som är säkert för människor.

Vår teknologi ger dig alla fördelar med jonisering utan riskerna med ozon. Välj en säker och effektiv lösning för att förbättra luftkvaliteten och må bra i ditt utrymme.

Se vår jonisator

Jonisera med Åskluft

För professionella sanerare som kräver det bästa inom luftkvalitetsförbättring, presenterar vi vår avancerade jonisator Jofur – en innovativ lösning för att säkerställa renare och friskare inomhusmiljöer. Vår jonisator är en kraftfull följeslagare i ditt arbete och erbjuder ett brett spektrum av fördelar som du inte vill missa.

Extremt hög jonproduktion med minimalt ozonutsläpp: Vår jonisator är konstruerad för att generera en överväldigande mängd joner, vilket är avgörande för att effektivt rena luften från skadliga partiklar och dålig lukt. Vad som gör oss ännu mer unika är vår extremt låga ozonutsläpp, vilket garanterar en säker och hälsosam inomhusmiljö.

Smarta kontroller via app: Vår jonisator är en del av det smarta hemmet. Anslut den till vår intuitiva app och få full kontroll över din luktsanering. Du kan enkelt övervaka enhetens status, få notiser om eventuella avbrott, justera fläkthastigheter, aktivera barnspärren och få värdefull information om driftstiden.

Anpassad för alla rum: Vår jonisator är mångsidig och lämplig för rum i storlekar från 10m² upp till 100m². Oavsett om du arbetar i mindre utrymmen eller stora områden, är vår jonisator redo att leverera överlägsen luftkvalitet.

När det handlar om att förbättra inomhusmiljön är vår jonisator den perfekta partnern. Den ger dig kraften att skapa renare, friskare och mer hälsosamma utrymmen utan kompromisser. Upplev skillnaden och ta ditt arbete till nästa nivå med vår avancerade jonisator.

Se vår jonisator

Jonisering

Att använda Åsklufts jonisator är en kraftfull metod för att förbättra luftkvaliteten i dina utrymmen, men det finns några viktiga överväganden att ta hänsyn till för att maximera dess effektivitet:

Placera högt för bästa spridning: För att säkerställa att joner sprids jämnt i hela utrymmet bör Åsklufts jonisator placeras på en hög plats. Genom att placera den högre upp främjar du en jämn fördelning av joner, vilket är avgörande för att uppnå en optimal luktreducering.

Placera centralt i utrymmet: För att säkerställa att joner når alla delar av rummet är det bäst att placera jonisatorn så centralt som möjligt. På detta sätt kan den arbeta effektivt för att rena luften i hela utrymmet och inte bara i en begränsad del av det.

Dubbla utsläpp för jämnspridning: Åsklufts jonisator har dubbla utsläppspunkter, vilket gör den idealisk för att säkerställa en jämn spridning av negativa joner. Detta minimerar områden med dålig luftkvalitet och skapar en mer enhetlig luktreducering.

Undvik frånluftsventilationen: För att säkerställa att jonerna inte förloras genom ventilationssystemet är det viktigt att undvika att placera jonisatorn nära frånluftsventilationen. Åsklufts jonisator fungerar bäst när luften kan föra ut jonerna i rummet så att de blir jämnt fördelade.

En maskin per rum: Eftersom joner har en mycket kort livslängd på cirka 60 sekunder är det bäst att använda en jonisator per rum. Detta säkerställer att joner kontinuerligt genereras och upprätthåller en optimal luktreducering i rummet.

Genom att följa dessa riktlinjer kan du dra full nytta av Åsklufts jonisator och skapa en renare och friskare inomhusmiljö . Förbättra luftkvaliteten och trivseln i dina utrymmen med hjälp av denna kraftfulla teknologi.

Se vår jonisator