0
0.00kr 0 artiklar

Inga produkter i varukorgen.

Åskluft
Smutsig och blöt hund

Ta bort husdjurslukt

En lukt som kan vara särskilt besvärlig att bli av med är den från våra husdjur. Om ens älskade katt eller hund råkat skvätta urin inomhus och det hunnit sätta sig i, kan det vara rätt besvärligt att få bukt med. Gamla huskurer som att behandla med exempelvis ättika brukar kunna dölja doften ett tag, men om man inte får bort grundorsaken till lukten, det vill säga om det ändå finns urinämnen kvar i textilier eller möbler så kan lukten snart vara tillbaka.

Det ozon gör, till skillnad från många andra rengöringsmetoder, är att det bryter ner de illaluktande ämnena i sig. På sätt tar man bort själva grundorsaken till lukten istället för att maskera den..
Se våra olika ozongeneratorer
Katt bredvid en stinkande kattlåda

Bli av med kattkiss

Ozonsanering är en välbeprövad och effektiv metod för att bli av med dålig lukt från kattkiss, hundkiss eller annan stank. Ozonet är en starkt oxiderande gas som tränger in och eliminerar luktpartiklar och föroreningar. Ozonet verkar genom att oxidera/bryta ner organiska luktämnen. Detta resulterar i att du får ett fräscht och väldoftande hem igen.

Åsklufts ozongeneratorer omvandlar syret från rummet till ozon. Det överblivna ozonet efter behandlingen kommer att återgå tillbaka till syre igen, Så ni behöver inte använda några kemikalier eller andra rengöringsmedel för att bli av med lukten. Åsklufts ozon sanering är ett enkelt, miljövänligt och kostnadseffektivt sätt att bli av med ovälkomna lukter.
Se våra olika ozongeneratorer
crossmenu