3 års garanti

30 dagars öppet köp

Betala enkelt med

Betala enkelt med Klarna

bostaden och fritidshuset

Ta bort dålig lukt
där du bor

Köp Åskluft™
Dålig lukt i välstädad lagenhet

Ta bort dåligt lukt i bostaden

Har du någonsin känt en obehaglig lukt i ditt hem som bara inte vill försvinna? Olika rum i huset kan ha sina egna problem med dålig lukt. I köket kan matlagningslukter som fisk och lök fastna i textilier och möbler. Badrummet kan ha dålig lukt från fuktighet och mögel. I andra delar av huset kan lukt från husdjur sätta sig i textilier och möbler, eller så har man av den ena eller andra anledningen fått in röklukt som man behöver få bort.

Ozonbehandling är en effektiv lösning för att ta bort dålig lukt från alla rum i huset. Ozon är en naturlig gas som eliminerar organiska partiklar som orsakar dålig lukt. Ozonbehandlingen kan enkelt genomföras genom att placera en ozongenerator i rummet och ställa in timern på önskad tid. Ozon tränger in i alla ytor, textilier och möbler och eliminerar dålig lukt permanent.

Men det är viktigt att komma ihåg att ozonsanering aldrig ska ersätta vanlig städning. Ozonsanering är ett komplement till traditionella rengöringsmetoder som såpa och vatten och andra rengöringsmedel. Ozonbehandling kan hjälpa dig att få bort dålig lukt som annars kan vara svårt att bli av med.

Så, oavsett om det är i köket, badrummet, sovrummet eller något annat rum i huset, kan ozonbehandling vara den lösning du behöver för att få bort obehagliga lukter permanent.

Läs mer »
Jämför våra ozongeneratorer
Fritidshus

Ta bort dåligt lukt i fritidshuset

När du öppnar upp din sommarstuga inför säsongen kan den ofta kännas instängd och obehagligt unken på grund av bristande ventilation och lång tid utan användning. Mögel och fukt kan också orsaka obehagliga lukter som är svåra att bli av med. Denna lukt kan vara svår att bli av med även efter en ordentlig städning.

En ozongenerator från Åskluft kan vara en effektiv lösning för att ta bort den instängda och unkna stuglukten. Genom att använda en ozongenerator i början av säsongen kan du snabbt och effektivt sanera ditt fritidshus och få bort alla obehagliga lukter. Ozon tränger in i alla ytor och eliminerar dåliga lukter på ett permanent sätt, vilket gör att du kan börja säsongen med ett fräscht hus som luktar som det ska.

Läs mer »
Jämför våra ozongeneratorer
Är du osäker på vilken ozongenerator du ska välja?
Tveka inte att höra av dig via e-post info@askluft.com eller på telefon 010-682 00 50,
så tar vi reda på hur dina behov ser ut och guidar dig rätt.