0
0.00kr 0 artiklar

Du har inga produkter i varukorgen.

Åskluft

Ta bort dålig lukt överallt

Överallt där du kan tänka dig, i alla slutna utrymmen, kan du du använda din ozongenerator från Åskluft. Ta bort dålig lukt i bostaden, sommarstugan, båten eller bilen. 
Fräscha upp husbilen eller husvagnen inför, eller under, säsongen.
Vardagsrum/öppen planlösning

Bostaden

Ozon är ett fenomenalt medel för att ta bort oönskade lukter som du inte får bort på annat sätt. Tänk bara på att ozon är ett mycket kraftfullt rengöringsmedel, och ska hanteras med försiktighet. Ibland kan det dock vara så att dålig lukt sitter kvar, trots att man städat noggrannt Då kan en ozonbehandling vara en lösning för att bli av med mögeldoft, mat-os med mera från möbler, textilier och annan inredning.
Se våra olika ozongeneratorer
Fritidshus

Sommarstugan

Ett fritidshus står oftare tomt längre perioder, ibland kanske hela vinterhalvåret. Dessutom är det kanske inte helt och hållet byggt efter modern byggstandard. Då är det inte konstigt om det bildas unken och dåligt lukt på grund av fukt och stillastående luft.

Med en ozonbehandling inför sommarsäsongen så gör du inomhusmiljön både friskare och hälsosammare.  
Se våra olika ozongeneratorer
Källare

Källare och krypgrund

Instängd källarlukt? Det behöver inte vara en riktigt lika rufflig källare som på bilden intill för att den ska både lukta och upplevas instängd, unken och obehaglig. 
Det viktigaste för att komma till rätta med lukt- och luftproblemen i en källare är naturligtvis att förebygga uppkomsten av fukt, kanske måste man till och med göra en ny dränering. 

En ozonbehandling kan dock dels vara en prisvärd lösning för att komma till rätta med den dåliga lukten i det korta perspektivet innan man hunnit bygga bort problemet, dels ett sätt att efter alla andra åtgärder är vidtagna se till att man får tillbaka den friska inomhus-känslan genom att effektivt ta bort dålig lukt som satt sig i väggarna.

Åskluft har ozongeneratorer som klarar riktigt stora utrymmen, snabbt och effektivt, om det skulle behövas!
Se våra olika ozongeneratorer
En gul bil

Bilen

Redan med vår minsta ozongenerator, Åskluft Bris, får du fullt tillräckligt med ozon för att luktsanera din bil. Oavsett om du köpt bilen av en inbiten rökare, om du haft någon som mått dåligt i bilen eller om du vill få bort såväl lukt som allergener från hund eller katt. Ofta räcker det med en kortare 20 minuters sanering. Är det riktigt inrökt kan man behöva upprepa behandlingen ett par gånger för att få full effekt.

Ett bra tips är att ha cirkulationsfläkten igång under behandlingen så kommer ozonet  även åt att göra rent inuti bilens fläktsystem.
Se våra olika ozongeneratorer
En segelbåt som ankrat i en naturhamn

Båten

Trånga, instängda och fuktiga utrymmen kan tyvärr komma att utveckla mögel. I första hand bör man försöka rengöra på traditionellt sätt, med såpa och vatten. Dessutom är det bra om man så långt det går kan motverka uppkomsten av mögel genom att hålla båten så torr som möjligt även under vinterhalvåret. Placera exempelvis ut så kallade torrbollar i de utrymmen som brukar bli fuktiga och ta ur och förvara textilt material och dynor i uppvärmt förråd eller hemma. 
En ozonrengöring hjälper dig att ta dålig lukt och mögel  som du inte fått bukt med på annat sätt. Åsklufts ozongeneratorer är supereffektiva och hjälper dig snabbt och effektivt i så fall.
Se våra olika ozongeneratorer
Husvagn på campingplats

Husvagn och husbil

Även husvagn och husbil är naturligt utsatta för fukt, mat-os och annat som på sikt skapar dålig lukt. På samma sätt som för annan ozonbehandling så gäller det att det bästa är att först göra rent så långt som möjligt med vanliga rengöringsmedel. 
Att sedan avsluta med en kort, men mycket effektiv ozonbehandling efteråt fräschar upp och tar bort skadliga ämnen , allergener och dålig lukt. Åsklufts ozongeneratorer har marknadsledande kapacitet.
Se våra olika ozongeneratorer
crossmenu